De honden zijn mijn co-trainers

Mijn co-trainers zijn ieder op hun eigen manier geschikt om je te helpen met het behalen van je doelen. Ik ga uit van het idee van pay-it-forward. Alle honden zijn herplaatsers. En na een zorgvuldige heropvoeding en training mogen ze op hun beurt mensen helpen bij de coaching en spiegeltraining

Mazzel

Grote, lompe knuffelbeer Mazzel is een hond die je tegen je grenzen laat aanlopen, je uitprobeert en je uitdaagt om hem de duidelijkheid te geven die hij nodig heeft om samen te werken. Altijd vrolijk en zin om samen iets te ondernemen.

Spip

Lieve kindervriend en ballengek Spip houd nooit op met spelen. Iedere bal die jij weggooit brengt hij terug. Houd jij het vol? En hoe maak je duidelijk dat het even genoeg is geweest?

Saffy

Grande dame Saffy geeft zich niet zomaar gewonnen. Ze wil eerst weten wat voor vlees ze in de kuip heeft. Kun jij haar overtuigen om samen wat leuks te gaan doen?

Blitzz

Pubertje Blitzz is eigengereid, brutaal, zelfstandig en snel afgeleid. Ze daagt je uit om contact te maken én te houden want ze is zo weer foetsie. Met een nieuwsgierige bedenkelijkheid bekijkt ze iedere nieuwe situatie. Geef jij haar het vertrouwen om samen wat te ondernemen?

In Memoriam

Emy

Emy was een vrolijke jonge meid die iedereen perfect wist te bespelen. Helaas is Emy erg ziek geworden en moesten we veel te snel weer afscheid van haar nemen.

<< terug