Workshop ‘Puzzelen’ met je hond

Privé workshop bij je thuis

Superleuk voor jou en je hond, een privé workshop puzzelen bij je thuis. Ik kom naar jullie toe. Voordeel voor je hond is dat hij zich in zijn vertrouwde omgeving goed kan concentreren. Een workshop is intensief dus als je hond moe wordt kan hij lekker op zijn vertrouwde plekje in slaap vallen.

Ik neem de puzzels mee en leg je aan de hand daarvan de theorie van het puzzelen uit. Samen oefenen we en kijken we wat jouw hond al kan en waar je meer over wilt leren. Een workshop is echt op maat afgestemd op jou en je hond. Want ook als je vragen hebt over puzzels die je hebt aangeschaft of zelf hebt gemaakt besteed ik daar aandacht aan.

Je leert welke materialen je hond fijn vind om mee te werken. Welke puzzels hij leuk vindt om mee te werken. Ook komt aan bod hoe je zijn enthousiasme in goede banen kunt leiden.
Wil je eens kijken wat jouw oudere hond (nog) kan, hoe je pup omgaat met materialen of wil je jouw hondje uit het buitenland wat meer zelfvertrouwen bieden. Dit kan allemaal met hersenwerk.

Stukjes informatie

Vaak is het voor jezelf en/of je hond fijner om alle informatie over het puzzelen te verdelen over meerdere momenten. Hiervoor is de strippenkaart.

Zeker voor pups is een workshop van 1,5 uur veel te lang.

Maar ik merk ook regelmatig dat baasjes moeite hebben om alle informatie uit de workshop in 1x op te nemen en te verwerken. Dan is het fijn om de informatie uit de workshop in stukken te verdelen zodat zowel jij als je hond tussen de afspraken door rustig kunnen oefenen, jij je vragen kunt stellen en zowel jij als je hond niet overvraagd worden in het verwerken van de informatie.

Groepsworkshop

Op aanvraag verzorg ik een groepsworkshop op locatie. Dit is bijzonder leuk voor:

 • fokkers met pups van ongeveer 6 weken oud die al volop op onderzoek uit gaan.
 • Maar ook voor jou en je hondenvrienden als je samen eens wat anders wilt doen dan een wandeling maken.
 • Als activiteit op de hondenschool
 • Bij een honden evenement
 • Als vriend(in)nen evenement met honden die elkaar al kennen

Tarief

 • Privéworkshop puzzelen bij je thuis, 1,5 uur € 85,00
 • Puzzelen met je hond strippenkaart voor 5 lessen van 1 uur € 275,00
 • Reiskosten (vanaf 5 km buiten mijn postcode), per kilometer € 0,35
 • Informeer voor groepsworkshops op locatie naar de tarieven

Neem gerust contact op als je vragen hebt of wilt overleggen.

2 gedachten over “Workshop ‘Puzzelen’ met je hond

 1. Karin: “Gisteren een superleuke, interessante workshop Hersenwerk gevolgd. Erna ik heb gesmuld van je concrete en praktische uitleg van de theorie. En was natuurlijk supertrots op de manier waarop mijn hondjes aan het “denken” gingen, volop genoten !
  Ik heb weer allerlei ideeën opgedaan om op een simpele manier leuk met je hond aan de gang te gaan. Enne…. heb vandaag meteen een traphekje via Marktplaats gescoord, want hersenwerken met 2 enthousiaste honden in huis, was toch wel een dingetje. Bedankt voor de leuke, leerzame middag!”

 2. Hoi Erna. Mijn liefste vriendin Jikke komt uit Roemenië is 1 jr 7 mnd oud en al 1 jr 2 mnd bij ons.
  Ik heb geduld. Lees veel. Volg workshops. Doe hersenwerk likmatten puzzels intensief contact tijdens wandelen etc etc etc. Ze is al zoveel veranderd. Maar toch. Van t weekend is ze ontsnapt en had anderhalf uur banaan in haar oren. Tot het buurmeisje haar “gevangen” had. Visite geeft spanning. Ze valt niet aan maar gedraagt zich als een aap met een snuif Speed achter de kiezen. Wat moeten we nu nog ondernemen? Mijn kleinzoon is 4 mnd oud en ze is zacht en lief onder mijn begeleiding maar wat als t kereltje gaat kruipen?? Ik wil haar niet opsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *