Workshop ‘Puzzelen’ met je hond

Privé workshop bij je thuis

Superleuk voor jou en je hond, een privé workshop hersenwerk bij je thuis. Ik kom naar jullie toe. Voordeel voor je hond is dat hij zich in zijn vertrouwde omgeving goed kan concentreren. Een workshop is intensief dus als je hond moe wordt kan hij lekker op zijn vertrouwde plekje in slaap vallen.

Ik neem de puzzels mee en leg je aan de hand daarvan de theorie van het hersenwerk uit. Samen oefenen we en kijken we wat jouw hond al kan en waar je meer over wilt leren. Een workshop is echt op maat afgestemd op jou en je hond. Want ook als je vragen hebt over puzzels die je hebt aangeschaft of zelf hebt gemaakt besteed ik daar aandacht aan.

Je leert welke materialen je hond fijn vind om mee te werken. Welke puzzels hij leuk vindt om mee te werken. Ook komt aan bod hoe je zijn enthousiasme in goede banen kunt leiden.
Wil je eens kijken wat jouw oudere hond (nog) kan, hoe je pup omgaat met materialen of wil je jouw hondje uit het buitenland wat meer zelfvertrouwen bieden. Dit kan allemaal met hersenwerk.

Groepsworkshop

Op aanvraag verzorg ik een groepsworkshop op locatie. Dit is bijzonder leuk voor:

  • fokkers met pups van ongeveer 6 weken oud die al volop op onderzoek uit gaan.
  • Maar ook voor jou en je hondenvrienden als je samen eens wat anders wilt doen dan een wandeling maken.
  • Als activiteit op de hondenschool
  • Of bij een honden evenement

Neem gerust contact op als je vragen hebt of wilt overleggen.

1 gedachte op “Workshop ‘Puzzelen’ met je hond

  1. Karin: “Gisteren een superleuke, interessante workshop Hersenwerk gevolgd. Erna ik heb gesmuld van je concrete en praktische uitleg van de theorie. En was natuurlijk supertrots op de manier waarop mijn hondjes aan het “denken” gingen, volop genoten !
    Ik heb weer allerlei ideeën opgedaan om op een simpele manier leuk met je hond aan de gang te gaan. Enne…. heb vandaag meteen een traphekje via Marktplaats gescoord, want hersenwerken met 2 enthousiaste honden in huis, was toch wel een dingetje. Bedankt voor de leuke, leerzame middag!”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *